Официјална Софија не престанува да инсистира дека македонскиот јазик и идентитет се измислица на Тито од 1945 година, а официјална Атина наскоро ќе му суди на неодамна регистрираниот Центар за македонски јазик во Грција, но премиерот Димитар Ковачевски одново уверува дека обезбедиле признание и за двете…