Герила акција против професорката Ванковска

Неколку фотографии на професорката Билјана Ванковска на кои се испишани со зборот „отказ“ осамнаа во дворот на Универзитетот Кирил и Методиј.

Герила акцијата ја спроведе Албанскиот младински форум, како реакција на „ужасниот говор на омраза на професорката Ванковска по повод трагичната автобуска несреќа“ објави Цивилмедиа.