Функционерот на СДСМ кој од Македонец стана Албанец да се вработи ја објаснува историјата (ВИДЕО)

Функционерот на СДСМ Глигорије Стојановски кој од Македонец станал Албанец во обид да ја објасни позицијата на неговата партија за историските теми со Бугарија и работата на комисијата вели дека никој не знае што се случило пред 6 века и дека историјата ја пишуваат победниците. ,,Историјата е релативна работа. Пред 600 години што се десило … Continue reading Функционерот на СДСМ кој од Македонец стана Албанец да се вработи ја објаснува историјата (ВИДЕО)