Компанијата Еуровиа од Желино добила неверојатни 95 милиони денари за адаптација на сала за состанок на ОБСЕ.

Според документот парите ќе бидат префрлени од МНР на Бујар Османи на фирмата од Желино која за над 1,5 милиони евра ќе врши адаптација на внатрешен и надворешен простор во салата Борис Трајковски каде во декември ќе се одржи конференција.


Сите детали од договорот кој протече на социјалните мрежи во кој се споменуваат пари со кои може да се направи нова конференциска сала

Најнова вест

Најпопуларниот американски политичар ноќеска направи историја

Фантастично гледано интервју на Трамп, 136 милиони прегледи за 8 часа (ВИДЕО)