ФБ-објава на денот: „Осмомартовски марш на СДСМ“. Толку се пред времето што на 5 март го прават

Божидар Божиновски алијас Мр Моџо Килингтон во објавата на денот на Фејсбук во свој стил го коментира хепенингот на Форумот на жени на СДСМ во Прилеп во чест на 8 Март три дена пред празникот.

„’Осмомартовски марш на СДСМ’. Толку се пред времето шо на 5-ти март го прат“, вели сценаристот и писател.