ФБ-објава на денот: „Дијаспората може утре да се врати” – Заев. Утре имаат нешто работа, од понеделник ќе видат…

Божидар Божиновски алијас Моџо Килингтон во објавата на денот на Фејсбук се подбива со објаснувањето од премиерот Зоран Заев зошто само во Македонија на попис се пребројуваат и иселениците:

„’Нашата дијаспора може утре да се врати дома’ – Заев.

Утре имаат нешто работа, од понеделник ќе видат…“.