Фала Теута, фала ДУИ: Зелена хорор тура низ Тетово (ФОТО)

Ариф Селами на социјалните мрежи открива како во практика функционира Зелената агенда на ДУИ чија што функционерка Теута Арифи е градоначалничка на Тетово.

Во недостаток од можности да добијат чист град и вистинска зелена агенда граѓаните почнаа иронично да и заблагодаруваат на Арифи и ДУИ за огромната депонија која е позната под името Тетово.

Еден од најчитаните постови на оваа тема.