По цели 8 години, интернационалиот гигант за брза храна „Мекдоналдс“, кој без престан работи на експанзија во речиси сите држави, се враќа во Македонија, дознава Фактор.

Иако постојано се отвораат нови оператори за брза храна, сепак за многумина уживатели на брза храна  „Мекдоналдс“ е омилено место…