ЕВН: Нема неправилности со кабелот што излегува од броило за струја на Ахмети

Австриската компанија ЕВН која е надлежна за броилата за струја на крајните корисници тврди дека нема неправилности со кабелот за струја за кој јасно се гледа дека излегува од орманчето на лидерот на ДУИ Али Ахмети. “Експертите на Електродистрибуција уште истиот ден од објавата во медиуми излегоа на теренска контрола во домот на г. Ахмети”, … Continue reading ЕВН: Нема неправилности со кабелот што излегува од броило за струја на Ахмети