Елзесер: Грујо од последните = Заев од првите 4 години (СТАТУС НА ДЕНОТ)

Што сакате зборете ама ГРУЈО првите четири години беше злато, а ЗАЕВ е пљукнат ГРУЈО, ама оној ГРУЈО од последните четири години, плус сељак, плус неписмен, плус лажов, плус кловн, плус …. додавајте си ❤️

Јохан Елзесер,
стопанственик од
Скопје

Сите коментари на линкот

https://www.facebook.com/1207842288/posts/10221891086085458/