Ексклузивно: Пукање пред бугарскиот клуб ,,Цар Борис Трети”

Вечерва околу 20 часот пред бугарскиот клуб именуван во чест на фашистичкиот соработник на Хитлер ,,Цар Борис Трети” дошло до тежок инцидент, дознава expres.mk. Пред клубот се случило пукање од огнено оружје при што од пиштол се испукани повеќе проектили. Засега нема детали за можни жртви, за напаѓачите и за целта на пукањето пред бугарскиот … Continue reading Ексклузивно: Пукање пред бугарскиот клуб ,,Цар Борис Трети”