Ексклузивно: Одложена финалната пресметка меѓу скопското крило и кланот Заеви во СДСМ

Привремено е одложена финалната пресметка меѓу таканаречените Скопско и Струмичко крило во Социјалдемократскиот сојуз, тврдат партиски извори кои себе си се лоцираат во неутралните сили на партијата. Според нив планот на Скопското крило бил до Нова година од највисоки партиски и владини позиции да се повлечат сите луѓе кои имаат врска со партијата а се … Continue reading Ексклузивно: Одложена финалната пресметка меѓу скопското крило и кланот Заеви во СДСМ