Меѓу стотиците луѓе кои го коментираат однесувањето на актуелниот вицепремиер за евроинтеграции е и човекот што од оваа позиција успеа да ги тргне визите за влез во ЕУ за Македонците.

Преку фотографија Васко Наумовски прашува ,,Зар вистина е крај” како што се вели во една популарна македонска песна.

Многу набљудувачи останаа збунети и изненадени од однесувањето на Димитров кој дури откако остана без место во владата полна да ги напаѓа колегите за лоши политики.

https://www.facebook.com/100003510706041/posts/4457880367672276/