Екс премиерот Емил Димитриев ја коментира споредбата на министерот за правда од СДСМ Никола Тупанчевски според кого составувањето на новата влада со Алијанса со која тој ќе испадне од игра е како на Пазар3.

Според Димитриев тоа е навреда за онлајн платформата за трговија.


,,Актуелната споредба на составувањето на владин кабинет со Пазар 3, во најмала рака е навреда за оваа платформа, од која многумина имале корист…”, смета Димитриев според кого од оваа влада малкумина имаат корист.

Што изјави Тупанчевски

Министерот што настрада за партиска трговија откри како всушност функционира владата