Вработен во Град Скопје е позитивен на корона вирусот, поради што уште 28 негови колеги од градската администрација се во изолација.

Откако случајот бил откриен направена е целосна дезинфекција на просториите, а на сите вработени при влез им се мери температура, дознава Фокус.