Урнебесна пародија во која првенците на владејачкиот СДСМ му го пеат евергринот „Е мој Саша“ на „Нови фосили“ на избеганиот ексшеф на УБК, Сашо Мијалков, стана хит на социјалните мрежи:

https://www.facebook.com/1615246479/videos/10222002146435477/