Шоуменот Игор Џамбазов открива дека два месеци боледува од Илинопатија односно патење по Илина.

Џамбазов веќе два месеци е раздвоен од Илина Арсова која по освојувањето на Монт Еверест продолжува со планинарски експедиции а со која подолго време е во голема љубов.

https://www.facebook.com/100044293726366/posts/pfbid02gMBgJsnzhBEV66rWwLj8R2NXQa5T6LtU1FyRRFt997F2P9cZ2tMBWbfYjFgxgV2Wl/