На вчерарашниот настап на „Виноскоп“ Игор Џамбазов им испрати „поздрав“ на неговиот бугарски колега Слави Трифонов, најгласниот во негирањето на Македонија и бугарскиот премиер Кирил Петков.

Пеејќи ја преработката на „Бела Чао“ шоуменот ги спомена и Красимир Каракачанов и Бојко Борисов и им испрати порака дека ние бевме партизани, а тие беа оние другите.

https://www.facebook.com/watch/?v=978466896188090&t=0