Џафери: Собранието треба да работи според закон, а не според желби

Претседателот на собранието Талат Џафери не се согласува дека парламентот може да „украде“ 15 дена од законски предвидените 60 за изборниот процес поради усвојување на законот за јавно обвинителство.. „Лидерите на парламентарните партии заедно се договорија да се одржат избори на 12-ти април, и тогаш знаеја кои закони се битни за донесување пред да се … Продолжи со читање Џафери: Собранието треба да работи според закон, а не според желби