Лидерот на Демократската партија на Србите во Македонија Иван Стоиљковиќ на свој начин го коментира новото бугарско вето откако предходно македонските власти направија болни компромиси на штета на Македонија.

Стоиљковиќ ме прецизира дали се работи за пушење цигари, пури, марихуана или други видови на тутунски преработки.


Најнови вести

По грубиот напад врз медиумот од лидерот Апасиев од собраниската говорница

Радио Лидер бара дебата за забрана на Левица, Апасиев спореден со Хитлер