Дукоска за парите со „Северна“: Со новиве 500 денари покажавте колку вредите сите што гласавте на референдум

Ана Дукоска, глобална координаторка на непартиското движење „Ние сме Македонија“ од Вашингтон, со реакција за новите банкноти од 500 денари со новото, наметнато име на државата и покрај неуспешниот референдум од 30 септември 2018 година.