Дрски крадци украле цел банкомат од маркет во Аеродром

На 11.07.2021 околу 04.00 часот во Полициска станица Аеродром, В.Н. пријавил дека четири лица со употреба на сила влегле во маркет на подрачјето на Аеродром и го однеле банкоматот.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.