Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски со драматичен апел кон премиерот Ковачевски во обид да го разубеди да не ја прифаќа таканаречениот Француски предлог.

На крајот на интервјуто за Заспиј ако можеш на Алфа ТВ Мицкоски му се обрати директно на политичкиот ривал.

Овој дел од интервјуто на самиот крај на емисијата

Кликнете на овој линк за видеото

https://www.facebook.com/AlfaTelevizijaMk/videos/3186629571550632/