(ДОКУМЕНТ) Што пишува во CV-то на директорката на Телеком од ДУИ и член на УЧК што се закани со војна

Ниту една квалификација која го оправдува членството во одборот на директори на Македонски Телеком не може да се најде во ЦВ или биографијата на Шкодране Дардишта, екс членот на УЧК која вчера се закани со нова војна и ги запали социјалните мрежи. Во нејзината биографија објавена од страна на Македонски Телеком стојат повеќе нецелосни и … Continue reading (ДОКУМЕНТ) Што пишува во CV-то на директорката на Телеком од ДУИ и член на УЧК што се закани со војна