Дојде ли време пратениците да дуваат дрегер пред седница?

Инцидент со мирис на алкохол се случил вчера вечер во Собранието откако завршила ноќната координација што ја враќа во игра старата идеја за воведување контрола на алкохолниот статус на пратениците пред седниците. Според пратеници од повеќе партии од вчера од доцната координацијата во кабинетот на спикерот Џафери прилично “весели” се вратиле двајца пратеници на од … Продолжи со читање Дојде ли време пратениците да дуваат дрегер пред седница?