Шкорпија 24.10-22.11.

Љубов


Не влегувајте во расправии , а особено не околу ситници. Вашиот однос ќе се подобри со тек на време. Треба да причекате.

Кариера

Со нетпрение ќе го чекате крајот на рабнотното време и слободното време зашто едноставно не сте во состојба да работите со задоволство.

Здравје и совет

Потсетете се на своето хоби.

Стрелец 23.11.-21.12.

Љубов

Ќе бидете во целост свртени кон партнерот , но тој постојано ќе ви носи предизвици , кои во вас ќе будат немир.

Кариера

Во деловните преговори и на состаноците ќе се потпрете на својата креативност и така ќе најдете заеднички јазик со другите.

Здравје и совет

Размислете за својата исхрана.

Јарец 22.12.-20.1.

Љубов

Фантазијата денеска ќе ви работи сто на час. Некои во саканата личност ќе видат нешто што не постои. Можни се нереални проценки.

Кариера

Ќе се одмеруваат вашите заслуги на работното место. Истовремено ви доаѓаат прекрасни идеи полни со креативност.

Здравје и совет

Преоден пад на имунитетот.

Водолија 21.1.-19.2.

Љубов

Ветувањето што сте го дале или сте го добиле ќе биде одржано , а вие спокојни , исполнети и задоволни во пријатно друштво.

Кариера

Вашите деловни достигнување се се повеќе очигледни , така што не треба да ве загрижуваат мали недоразбирања и кавги.

Здравје и совет

Спортувајте за да бидете уште посреќни.

Риби 20.2.- 20.3.

Љубов

Веројатно ќе се најдете во големо друштво , така што вашите недоразбирања со партнерот ќе бидат незабележани во групата.

Кариера

Не постои рецепт за успех , кој се обидувате да го најдете , туку едбноставно треба да работите , а резултатите потоа доаѓаат самите од себе.

Здравје и совет

Некои ќе танцуваат.

Овен 21.3-20.4.

Љубов

Од грубоста на надворешниот свет денеска ќе избегате во светот на својата фантазија. Ништо чудно за вас , но на партнерот му е веќе доста од тоа.

Кариера

Се наоѓате во фаза кога вашит еуметнички идеи доаѓаат со толкава брзина и количество , што е тешко да ги запрете. Нешто ќе треба да запишете за во иднина.

Здравје и совет

Ослободете се од секаков притисок.

Бик 21.4- 20.5.

Љубов

На паметен начин ќе успеете да споите пријатно со корисно. На другата страна ќе и се допадне вашата смисла за детали.

Кариера

На состаноците ќе дојде до непријатност , која од внатре ве нервира. Вие сакате се да е јасно , а ќе се случува спротивното.

Здравје и совет

Стресови на кои веќе сте навикнати , не се нервирајте.

Близнаци 21.5.-21.6.

Љубов

Ќе дојде до мали надмудрувања меѓу вас и саканата личност. Во тоа вие ќе бидете онаа полудата страна.

Кариера

Ќе завршите што е можно побргу и со радост ќе му се препуштите на заслуженото безделничење.

Здравје и совет

Мали нервози.

Рак 22.6-22.7.

Љубов

Во вашите приватни односи и денеска ќе има доста немир , недореченбост и фрустрации. Останете мирни.

Кариера

Обидете се да внесете повеќе креативност во својата работа , зашто така ќе работите полесно и со поголемо задоволство , а резултатите секако нема да изостанат.

Здравје и совет

Одете некаде сами и опуштете се од сите стресови.

Лав 23.7-22.8.

Љубов

На памет ќе ви доаѓа забава без сериозни претензии. Тоа е затоа што нема да добиете она што го сакате.

Кариера

На ртаботното место денеска би можело да дојде до искажување емоции и таленти кои не сте ги очекувале. Ќе биде интересно како на филм.

Здравје и совет

Потребно ви е опуштање.

Девица 23.8.-23.9.

Љубов

Друштвеност и отвореност ќе бидат вашите главни квалитети денеска. Оние кои уште се сами , ќе успеваат бргу да остверуваат контакти.

Кариера

Ќе бидете способни да реагирате брзо и тактично. Ќе успевате да помогнете и да читате меѓу редови таму каде што не може никој друг.

Здравје и совет

Бидете отворени.

Вага 24.9.-23.10.

Љубов

Ќе се потрудите да бидете љубезни во односите со саканата личност.Тоа ќе биде добро прифатено , па ќе ја подобрите комуникацијата.

Кариера

Веројатно ќе ги игнорирате шефовите и ќе продолжите по свое. Сепак , попаметно би било да најдете некаков компромис.

Здравје и совет

Може да одите на натпревар на омилениот клуб.