Oткако доби стотици негативни коментари, пцости, навреди па ик закани, директорот на скопската Зоолошка градина, Ѓорѓи Галетановски, го избриша постот во кои ги навреди Макдонците во дијаспората зошто не гласале за Тамара Тодевска во финалето на  „Евровизија“.