Директор им се заканил на новинари: Ќе ви ја исклучам водата?

Директор на штипското јавно водоводно претпријатие во налет на нервоза на новинарска екипа се заканил дека тие се тука за него а не тој за нив и дека ако сака ќе им ја исклучи водата.

Видеото на ТВ Стар од Штип за директорот Здравко Ковев инаку кадар на СДСМ во продолжение