Димовски: Што му покажаа анкетите на Заев?

Пратеникот Илија Димовски од собраниска говорница изјави дека премиерот Зоран Заев ќе бара три илјади можни начини како да ги одложи изборите, изјави денеска

„Цело време се обидува да внесе смут и во Собранието, меѓу коалициските односи во неговата Влада и со разни идеи само за да избега од изборите.

Веројатно во текот на вчерашниот ден добил нови анкети на својата маса и видел дека трендот на поддршката која тој ја има е во екстремно надолна линија“, рече Димовски.