Данева: До кога ќе си играме држава?

И Ана Павловска Данева, професор на Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје и поранешен пратеник од СДСМ реагира на огласот на ФЗОМ со кој се бара советник на директорот образование со завршена Ликовна академија.