Дали сопругата на деканот на факултетот за безбедност е вработена во МВР преку руска врска?

Дали руските агенти во АНБ и владата дале зелено светло за давање македонски пасош на рускиот шпион Онишченко?

Дали министерот за правда Тупанчевски е ставен за министер за правда по налог на Путин и руската служба за безбедност?


Дали сопругата на деканот на факултетот за безбедност Никола Дујовски е вработена во МВР со помош на про-руски структури блиски на СДСМ?

Ова се дел од логичните прашања поврзани со руското влијание во Македонија откако вчера деканот на Факултетот за безбедност и член на комисија на СДСМ ,,на памет” зборуваше за руска врска со лажните пријави за поставени бомби со цел да дефокусира од неспособноста на Спасовски кој му ја вработил сопругата во МВР.

Дали влезот на синот на Заев и сопругата на Ковачевски во бизнисот со струја влегле преку руските врски на Онишченко и дали именување на ќерката на Талат Џафери за член на надзорен одбор во ЕСМ е дело на руските служби, се посебни прашања за кои јавноста исто така очекува одговор од деканот и експерт Дуковски.

Логичните прашања ги наметна порталот off.net.mk со дилема поставена на овој линк по принципот ,,Кога е бал нека е маскембал”?

https://off.net.mk/nabrzinka/ushte-za-sinot-na-talat-da-gi-obvinat-rusite

Најчитани вести

Ќе има ли храброст Јовески да ги спроведе законите откако не стана уставен судија

Меѓу 58 кривични од ДКСК што не ги процесира обвинителството е и член на семејство на највисок државен функционер