Остај тоа, кажи дали новинарите бараат лекарско пред да побараат изјава или на жими мајка?

Ова е една од реакциите на социјалните мрежи за изјавата на првиот човек на македонското гранично управување Владимир Пивоваров кој изјави дека патниците кои живи изгореа во автобусот на Беса Транс требало да бараат лиценци од возачот и со тоа ги обвини дека не реагирале соодветно.

На социјалните мрежи ноќва има стотици реакции за екс разузнавачот а сега национален координатор за гранично управување Пивоваров по неговата бизарна изјава.

Други реакции за изјавата на Пивоваров:

Што точно во разговорот со новинарката Билјана Секуловска изјави Пивоваров за ,,25 минути” на 24 Вести

Соработник на Заев ги обвини живи изгорените дека не ја провериле лиценцата на Беса Транс