Парадата на гордоста што вчера се одржа во Скопје покажа дека дел од учесниците и немаат баш толку висока еколошка свест.

Радица Грамбозова на фејсбукобјави фотографии и негативен коментар за последиците од настанот.

Расфлани лименки, цевки, хартиени отпадоци од сендвичи, отпушоци, се само дел од грдата слика што може да се види од фотографиите.

Линк до целиот текст.