Дали човекот Наумче е најголем предавник на директорот Мојсовски и премиерот Заев (ВИДЕО)

Ефектен текст на порталот офф.нет.мк за лудилото и подвоените личности по прашањето за името во владата.

Функционерот Наумче Мојсовски како владин претставник се закануваше дека ќе ја казни фудбалската репрезентација на Македонија ако не го смени името на Федерацијата.

Како човек и директор на Агенцијата за млади и спорт пее друга песна, наместо како што бара неговиот партиски шеф Заев да го користи името кое СДСМ го прифати за државно го користи името кое го прифаќаат сите Македонци.

Со тоа директорот Мојсовски прави предавство на владината позиција за Северна додека човекот Наумче прави предавство и кон директорот на Агенцијата за спорт и млади и кон парискиот шеф Заев.

Повеќе на off.net.mk на овој

https://m.off.net.mk/lokalno/razno/naumche-makedonija-iz-a-bich

https://m.off.net.mk/lokalno/razno/naumche-makedonija-iz-a-bich