Човек на денот – Насуф Исени: Смрт на фашизмот, слобода на народот! Да живее вечна Македонија! (ВИДЕО)

Насуф Исени од селото Копаница од скопската општина Сарај го заслужи епитетот човек на денот со изговореното пред камерата на Телма.