Целта на мистериозниот дрон биле објекти во касарната на АРМ во Кичево

Целта на мистериозниот дрон кој пред неколку дена летал над Кичево биле објекти на касарната на Македонската армија во овој град. АРМ и МВР се уште молчат за тешкиот безбедносен инцидент над армиска касарна иако дронот кој во текот на ноќта пред Илинден бил забележан над касарната во Кичево над неа летал повеќе од 10 … Continue reading Целта на мистериозниот дрон биле објекти во касарната на АРМ во Кичево