Целото видео од страшната експлозија во скопска Автокоманда

Трафостаницата на ЕЛЕМ експлодираше поради паднато дрво но од околината изгледало како да се случува страшна хаварија со огромни последици.

Видеото на линкот

https://www.facebook.com/watch/?v=463731584685051

Детали

Стравична експлозија на трафостаница на ЕЛЕМ во Железара