Вчерашното издание на емисијата Заспиј ако можеш со Горан Момироски и Драган Милосављевиќ која е снимена пред Кривичниот суд во Скопје дава пресек на голем дел од настаните кои го одбележаа македонското правосудство во 2021 година.

Гостин е новинарот Александар Митовски со кого се анализираат теми и настани кои му донесоа огромен срам на македонското правосудство.


Видеото на овој линк

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=409140550955407&id=280284355399866