Целата колумна на Трифун Костовски: Што остана да ми земат – мојот живот?

И ТОА Е МОЖНО… Навистина просторот кој ми е даден за пишување на моите колумни, чувствувам дека ми е претесен за да ги споделам со вас сите мои размисли поврзани со секојдневнието, животот, политиката, иднината. Информацијата дека е пронајдена вакцина против Ковид-19, која тукушто ја преплави целата земјина топка, каде се споменува името на Оксфорд, … Продолжи со читање Целата колумна на Трифун Костовски: Што остана да ми земат – мојот живот?