„Бунарот“ на Заев наспроти голот на Груевски хит на социјалните мрежи (ВИДЕО)

На социјалните мрежи стана вистински хит комичната компарација на спортските вештини на премиерот Зоран Заев и на експремиерот Никола Груевски – првиот во кошарка, вториот во футсал.