Бруно Фернандеш, еден од најдобрите фудбалери на денешницата, со порака го честита големиот јубилеј на нашиот клуб Вардар.

„Оваа фотографија нека сведочи за големината на нашиот Вардар, а за сите навивачи нека биде мотив плус“, се вели на официјалната објава на Фејсбук.