Божиновски: Уште убедуваат дека само Уставот е проблемот, а проблемот на оваа земја можат да го видат во огледало

Сценаристот Божидар Божиновски ги „патосира“ демек проевропските сили во Македонија, кои не го вадат од уста највисокиот законодавен акт.

„’Европската комисија е загрижена поради измените на Кривичниот законик’


Нашите демек проевропски сили, а приврзоци на криминалци и паразити, лесно го прифатија овој закон, ја оправдуваа амнестијата на своите газди и без никаков срам уште убедуваат дека само Уставот е проблемот. А проблемот на оваа земја можат да го видат во огледал“, коментира Божиновски на Фејсбук.