Ко веќе ми пука филмот масовно, да ги пофалам Петрит Срачини и Борјан Јовановски шо се јавувале во тв24 да не ме емитуваат. Еве ме нема, се надевам дека гомната фашистички се среќни. Не е до нив шо ме нема, само сакам да ги пофалам до кај се во црева на Ковачевски.

Фејсбук статус на Божидар Божиновски

На статусот на сценаристот одговори прозваниот Сарачини

Сарачини бара јавно извинување од Божиновски