Борисов го советувал Заев да не дава оставка

„Имав долг разговор со Зоран Заев, го советував да не поднесува оставка, има уште многу да се направи“, изјавил бугарскиот премиер Бојко Борисов.

Тој вели дека за Македонија и Албанија, ништо не е готово, туку дека е само одложено,

Извор: Република