Бесмира Ејупи го вратила безбедносниот сертификат и создала уште поголем проблем

Екс ТВ водителка Бесмира Ејупи која имаше добиено безбедносен сертификат – државна тајна, доделен во експресна постапка уште во мај отвара нова епизода од нејзината кариера во која може да повлече повеќе други лица. Ејупи која сега е ново-вработената во МНР на Бујар Османи по минатата емисија КОД, го вратила сертификатот во Дирекцијата за безбедност … Continue reading Бесмира Ејупи го вратила безбедносниот сертификат и создала уште поголем проблем