Македонската јавност остана без коментари на македонски јазик на настапите на РК „Вардар“ на „Фајнл Фоир“ во Келн.

Затоа Сретен Рашковиќ и Стеван Стевановиќ, од „Арена Спорт“ телевизија, кои станаа херои заедно со ракометарите на Вардар. Спорт1 им украде 10-тина минути од времето, додека се подготвуваа за натпреварот за трето место и ѕирна во нивните мисли и емоции.

Извор: Спорт 1.мк