Османи го крши законот со давање 100 илјади евра на Спасов Јуниор

Одлуката на владата да исплати 100 илјади евра на агенцијата Рејтинг на Никола Спасов кој е син на долгогодишниот функционер на СДСМ Ѓорѓи Спасов не е во согласност со законот. По ЗНМ на оваа скандалозна одлука реагира и Агенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги која предупредува дека со давањето на парите на Рејтинг се … Continue reading Османи го крши законот со давање 100 илјади евра на Спасов Јуниор