Атиџе одлично го носи товарот на статусот Холивудска ѕвезда (ВИДЕО)

Главниот јунак во филмот Медена земја Атиџе Муратова се снаоѓа одлично во Холивуд.

Таа облечена во традиционална облека без трема или други проблеми во комуникацијата дава интервјуа за заинтересираните медиуми.

Во случајов неколку турски телевизии за кои на турски јазик дава објаснување за филмот и за Македонија.