Артан Садику: Без Груевски Заев изгледа ……

Сега кога Груевски не служи за споредување со било што, Заев изгледа прилично бедно! Не дека некој поппаметен да владее ќе биде посреќно! Сите владетели се срање!

Артан Садику
Активист за човекови права