Арсовски: Владата да остане додека не го реши спорот со Бугарија

Оваа влада треба да остане барем до летото следната година додека не ја поправи последната алка за интеграција во ЕУ.

Односно, да го реши спорот со Бугарија, изјави во гостување на Алсат аналитичарот Петар Арсовски.